FESTILLOP 2020

FESTILLOP 2020

Ver entradas
FESTILLOP 2020

FESTILLOP 2020

Poligono Industrial. Més avall en ubicació teniu el mapa per arribar, no feu cas d'este. . Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

Festillop un festival local que comenzó en 2015, es conocido por su formato único y su programa musical que muestra las últimas tendencias en rock y que este año apuesta por diferentes estilos musicales durante toda la jornada.

Con muchos artistas, intérpretes y DJ divididos en tres escenarios diferentes: Festillop de día y Festillop de noche.

Festillop es un parque de atracciones para niños y jóvenes, creativo con sus talleres que hace una simbiosis entre la música y el entretenimiento.

La celebración tiene lugar en Villalonga y reúne a jóvenes y no tan jóvenes en un día musical y entretenido con actividades, talleres, gastronomía y música, mucha música.

Política de acceso

Els menors estaran diferenciats en 2 franges d'edat:


- Menors de 14 anys (de 0 a 14 anys) (sense incloure els de 14 anys): aquesta franja d'edat podran accedir al recinte acompanyats d'un adult responsable que els haurà d'acompanyar a partir de les 10 de la nit, a part hauran de portar sempre damunt l'autorització dels seus tutors legals per si el personal de seguretat li ho requereix.


-Menors de 18 entre 14 i 17 anys: aquesta franja d'edat haurà de portar sempre damunt l'autorització dels seus tutors legals  per si el personal de seguretat li ho requereix, però no és necessari l'acompanyament d'un adult en el transcurs del festival.


Recordatoris:

- Si l'acompanyant no és el pare, mare o tutor legal haurà d'aparéixer a l'autorització de menors

- L'adult acompanyant haurà de vetlar per la seguretat i correcte comportament del menor durant la celebració del Festival.

- Qualsevol menor d'edat que consumisca begudes alcohòliques o tabac serà expulsat del Festival.

-Els cossos de seguretat poden demanar el DNI per a comprovar les dades introduïdes en l'imprés d'autorització de menors, falsificar les dades pot comportar una sanció administrativa.


- El menor deurà en tot moment portar visible la seua polsera identificativa, així com tindre disponible el seu DNI i portar amb el la autorització de menors.

- En tot moment tant l'acompanyant com el menor hauran de portar el seu DNI o passaport per si fóra requerit per part del personal de l'Organització per a acreditar la seua identitat. En el cas de ser estrangers s'hauran d'aportar els documents oportuns del país d'origen.

- L'incompliment d'algun dels requisits anteriors serà motiu d'expulsió del recinte i no donarà dret a reembossament de l'import abonat per l'entrada del menor.

- NO SERÀ ACCEPTADA CAP VERSIÓ DIGITAL D'AQUESTA AUTORITZACIÓ, IGUAL QUE FOTOS. SI EL MENOR NO PORTA AQUEIXA AUTORITZACIÓ SERÀ EXPULSAT DEL FESTIVAL.


Descargar autorización

¡Compartir!

Organizado por

EVENTOS MUSICALES

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información